I väntans tider.

Helgen har varit helt ok! =)
Jag var inne och träffade Joakim och Martin i stan och det var skit trevligt =)
Jimmy var på metaltown (Det var ju visserligen Joakim och Martin också men de va inte där HEEELA tiden...) så honom kunde man ju inte träffa.
Igår ringde Elisabeth mig vid kvart i 9 på kvällen och sa att slämproppen på Ester hade gått. Jag svarade med ett "Oh JÄVLAR!!!" *haha!*
Med oron i magen så gick jag och la mig. Sov hos Jimmy och det blev ju inte bättre när han låg och snarkade mig i örat! =P
Men iaf, vaknade vid kvart i 8 idag och nu sitter vi, Jag, Elisabeth och Renée, och väntar på att de små puppisarna ska komma ut =)
De kommer antagligen sätta igång inatt och då kommer man ju vara pigg och glad...NOOOOT, men vad gör man inte för att Ester ska få det så bra som det bara går =)
Jag kände på Ester förut och Jäklar va de sparkar där inne... =P
 
Nä, nu återkommer jag när det är lite mer att skriva om =)
Köss haj!

Fredagen den 27/6-08

Dagen började som vanligt, fast denna natten sov jag hemma...tyvärr...eller de beror på, de e skönt att sova hemma men jag sover hellre bredvid älsklingen.
men iaf, dagen började med att jag vaknade hemma av klockan som ringde halv 8.
Jag var trött i vanlig ordning så jag ställde om klockan på kvart i och somnade om. När jag vaknade kvart i var jag fortfarande lika trött. Men jag var tvungen att gå upp =(
När jag kom till E var hon iaf vaken idag (  ; )  ) och hundarna var ute...
E hoppade direkt in i duschen och jag satte mig och väntade. När hon kom ut så sattes jag i arbete med att damsuga nedervåningen och E skulle ta lite räkningar.
Efter de så åkte vi in till Kba för att åka till veterinären och väga hundarna, åka till bina's för att köpa grisöron, åka till apoteket för att hämta medicin till Ella och så skulle E till banken ett ärende =)
när vi hade gjort de vi skulle i Kba så skulle vi även hämta Renée i hålabäck.

När vi kom hem så gick jag och Renée ut med Ella, Sivan, Barbro och Dagny.
Vi gick den "nya" rundan runt havet =P När vi kom tillbaka så var Ester och Doris jätte glada.
Jag skulle bara in och dricka ett glas vatten innan det var dags för nästa gångrunda med Ester och Doris.
Ester ville inte gå så långt. Men de e ju ifs inte så konstigt iom att hon snart ska ha Bebbeser! =)
Så jag fick gå tillbaka med henne och så gick jag en tur med Doris istället. Hon lunkade på och gick så snällt.
Undrar just om Doris skulle kunna gå lös med mig, jag som inte är hennes matte lixom. Alltså, om hon skulle fortsätta gå med mig eller om hon skulle vända hem och bara springa lixom... Det är en bra fråga =P

Efter detta så gjorde vi inte så jätte mycket. E klippte klor medans jag rensade öron på hundarna.
Sen så skulle E åka och lämna Renée igen så jag satt och väntade i ca 15 min sen kom Peter. Han skulle hämta mig och efter ytterligare 5 min kom E.
Sedan var det bara hem som gällde =P


Väl hemma så åt vi god mat. Fläskfilet och grejer...as gott
Sedan skulle mamma åka och lämna Daniel hos pappa.
När hon kom hem igen så hade jag och Peter gjort rabarber / hallon-paj. Fan va go den blev, men JÄVLAR va mätt man blev   =P



Nu ska jag snart lägga mig, e skit trött. Klockan e ändå bara 10 typ...illa...
Men jag måste ju vara utvilad till valpningen =)

Sov gott alla! Puss

Torsdag 26/6-08

Igår var det som vanligt, motion och ett nytt rum att måla i hundgården =)
Motionen bestod av 45 min powerwalk + 15 min + 1 h = Träningsverk och ett bra mående =)

Det som var speciellt var att Älsklingen fyllde år =)   De va mys pys.
Tyvärr så blev de ingen spec iom att jag jobbade, han jobbade kvall och vi var hemma vid 11 och vid den tiden var jag helt slut...Men det blev mys dagen innan vid 5 minuter över midnatt istället =).



Idag så började dagen med att jag vaknade ( sov hos Jimmy. )
När jag kom hit så va inga hundar ute, lite läskigt faktiskt =P
Men iaf, jag gick in och efter ett tag kom E ner för trappan helt yrvaken. =P
Hihi! Alltid lika kul att väcka folk ; )
Nejdå, de va faktiskt inte meningen. För denna gången  ; )
Idag har de blivit gång, fika, gång, lek, gång.  Så de har inte blivit något gjort "här hemma". Men nu på eftermiddagen ska vi ta bort lite trä som ligger på gräsmattan. det var ett träd som hade vält av blåsten.


Läs detta:

Ditt första cigarettbloss avfyrar ett sktt som kan träffa dig dödande om trettio år. Det har cancerforskare tvingas räkna fram. Krasst betyder det att många sextonåringar som envisas med att röka inte får någon cigarr på 47-årsdagen.
Idag avfyrar 70 unga svenskar livets första cigarett. Frivilligt skickar de ner 4 700 ämnen och kemiska föreningar i lungorna.
Tittar du lite närmare på  ämnerna upptäcker du bland annat ammoniak (det tvättar man gödselrännor med), aceton (får nagellack att lösa upp sig), fenol (bra att skubba lortiga toaletter med) och vätecyanid (nazisterna använde det i gasugnarna med känt resultat).
          Rökning dödar en människa i timmen i sverige.
          Läs om meningen.
          En i timmen.
Inget annat vapen tar livet av fler svenskar. Det är som om en fullsatt DC 9:a dödskrachade varje vecka året runt i vårt land. Men få bryr sig, tobaksdöden har blivit rutin.

23/6-08

Idag så vaknade jag med ont i ryggen, axeln och ryggen.
När jag kom till E så gjorde vi inte så mycket, fikad elite och pratade. Renée var även där =)
E och R gick ut med Ella och Sivan och jag satt hemma med de andra 4 vovarna.
När de kom tillbaka så gick jag ut med Barbro. Hon skall hårdtränas nu så det blev powerwalk idag. De va jätte skönt. Powerwalk i 45 minuter e jobbigt, tro mig.. =P
När jag kom tillbaka så skulle E hämta en kille som heter Mattias, som skulle hjälpa henne med hennes dator. Medans de gjorde det så satt jag och tvättade vovarnas öron. De blev jätte fina ; )

Nu sitter jag hemma och väntar på att Jimmy ska ringa...Får väl se om han gör de...Han sa att han skulle göra de, men som sagt, får väl se...

Är ledig imorgon, ska till Ed och fixa en ny kula till navlens övre del... Den hade bara lossnat idag tydligen =S  men men..

Får se om jag sover hos Jimmy imorgon, han fyller ju ändå år på onsdag, så vi får väl se hur de blir med det..

Nä nu ska jag göra annat... Puss

Midsommarafton

Igår så var jag ledig från jobbet. Så jag vaknade runt 10 och skulle upp och äta frukost. men av någon konstig anledning så blev det inte frukost men det blev att göra mig iordning istället och så skulle jag och mamma åka och hämta daniel som var hos pappa i Forsbäck. När vi väl kom dit så kollade jag på pappas XC90 som stod i garaget...den var fraktad från Kina så jag hade aldrig sett den innan, men jag kan lova, den står inte still allt för länge när jag har fått mitt körkort kan jag ju lova.  ; )
 
Jag övninskörde både till och em från pappa och det gick bra =)

När vi kom hem så gjorde daniel sig iordning en snabbis och sedan bar det av till pia med familj.
Väl hemma hos henne så var det unch. Det var gott iom att jag inte hade ätit något.
Där var det jag, Mamma, Peter, Daniel, Pia, Tommy, Eric, Abbe, Hélene, Filip. Senare på eftermiddagen kom även Petra, Kenneth, Andreas, Albin och Hampus. Ebba och Eric hade gjort iordning en poängpromenad. De va lätta frågor och så, men det var jätte mysigt att gå den hela gänget.

Efter de, när vi kom tillbaka, fick vi en liten drink och efter de litre prat och så. När det var avklarat så sattes de två grillarna igång. När allt kött var färdiggrillat och all potatis mm färdig stekt och så, så var det bara att sätta sig ner och äta. Efter det var det godis, men efter lunchen som vi åt tidigare på dagen åt vi jordgubbar och glass men även en kaka som pia hade gjort. AS god!!

Men detta var min midsommar dag/kväll! Hoppas du hade en lika trevlig midsommar =)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Idag har man träffat Bastien! Vi har haft skit kul! Vi gick först och kollade om Kungsmässan var öppen och de va den ju självklart inte... Som vanligt har man otur när de gäller sånt.. öNär vi hade varit och kollat de så gick vi til sjukhuset för jag var tvungen att ta ett blodvärde...Inte så kul, men jag var tvungen...Mår lite halvkasst jusst nu, men de ska nog lösa sig =P
Käkat tacos idag också. De va mumma de =D
Men nu ska jag kolla färdigt fotbollen =)
Ha de super... pussar!

Dagen.. =)

Idag så kom jag som jag brukar, kl. 9, till E.
Men när jag kom dit så var det något fel...Inga hundar som kom emot mig...Det ar fel lixom.
Men när jag kom fram till dörren så öppnade jag den och där var alla vovvarna.
Jag hörde E från övervåningen, hon sov visst. Hon hade skickat ett mess till mig inatt som inte jag hade fått och skrivit de att jag inte behövde koma så tidigt. hon Hae inte komit i säng pga att hon skulle ha hjälp med sin dator.
Men iaf, jag tog på mig mina målarkläder och gick ut och målade en stund, närmare bestämt en timma, medans E sov en stund till.


Detta var de första rummet som jag målade =)


Det andra rummet.


Denna äckliga nattfäril satt på fönstret i hundgården..Usch!!

De va nog skönt..De hade inte jag tackat nej till =P  Men CP COMVIQ!!!!
När jag hade målat klart så lyckades jag smyga in i huset utan att hundarnahörde mig. De låg och snarkade kapp på övervåningen, så jag gick in och satte mig och läste lite i en bok om rasen sedan om E ner efter 30 min eller något sådant.
Vi åktein till Kba efter att ha tagit en morgonfika och där åkte vi till Klovsten och dumpade lite skit. Vi åkte till lantmännen och köpte ett staket, vi åkte och hämtade lite mat, handlade mat och vi åkte och hämtade Lena, E:s väninna, på väge hem. Det var trevligt.
När vi kom hem så hann vi inte göra så mycket innan jag ar tvungen att gå igen. Jag skulle hinna med bussen =P

När jag kommit på bussen så bestämde jag mig för att åka till Jimmy direkt istället för hem. Skulle bara duscha hemma ändå. Men bestämde mig för att göra de hos Jimmy istället.
När jag hade kommit ut ur duschen, fått på mig kläderna och tagit tag i mitt sminkande så gick Jimmy och mötte sina föräldrar som skulle komma. FAN va nervös jag var. Helt sjukt! Men de var jätte trevliga och vi åkte ganska snabt mot IKEA. Detvar mysigt att gå runt där och strosa. Jimmy fick köpt några saker med. Det var ju bra =)

När vi kom hem till Jimmy igen så fick jag skit ont i magen och ville bara hem. Jag åkte hem vid 9 istället för 11...tråkigt men jag hade så J*VLA ont... =(

Imorgon ska vi till Moster Pia med fam. och jag vet inte hur jag skall öra på kvällen, om jag ska stanna hos Pia och dem eller om jag ska hem till Jimmy och umgås med dem. Hur ska jag göra? Jimmy öräldrar ville jättegärna att jag kom hem till Jimmy men jag vill ju samtidigt vara med min fam. Nä jag vet inte.... =S

nä, nu ska jag nog kolla tv och sdan sova ganska snart! Sov så gott! Puss och Kram

Dagen som varit.

Idag kom jag till E och var där en liten stund innan ho skulle åka till kba och jag skulle sätta igång med dagens målande.
När jag var klar med de ( som tog en timma ca ) så gick jag in och väntade på att E skulle komma hem igen.
När hon kom så skulle ngon av oss damsuga och någon klippa gräset. Jag som är så extremt pollenallergisk stannade inne och damsög. Helt ok... Kändes som om de tog 15 min när de i själva verket tog 1 timma =P 
Efter det så kom en Väninna till E och hälsade på och hon hade med sig sin bordeaux-hane Caizer. Amber var fortfarande här med.


(Alla utom 1)



Han e fin han!
Vi satt hemma och pratade lite och sedan gick vi ner till hevet...eller ah, vi tog bilen en bit och sedan gick vi.
Det var fullt ös medvetslös.
När vi kom hem så åt vi jordgubbar och glass. De va gott! Får tacka Amalia för detta =)
Nä, sedan var det hundarnas tur att äta, lite gnabb med inte så farligt.
Sedan var det hemfärd =P

Tisdag

Idag har vi inte gjort så mycket.
Jag åkte från frölunda imorse och detvar så min dag började, tydligen =P
Jag tod bussen vid 07.45 och sedan tåge till kba från mölndal.
Det var inte så farlig, behövde bara gå upp 30 min tidigare än vanligt. De va skönt att de inte var värre än så =)

När jag kom fram till E så var alla hundarna ute som vanligt och jag satte mig på trappan och kelade med dem.
Efter en stund kom även Renée dit och vi planerade hur vi skulle göra,  vi skulle ut och gå eller om vi skulle stanna hemma så att säga.
Det blev att vi tog en morgonfik med mackor, som vanligt, sedan så åkte Renée hem, jag gic ut och målade taket ( inne ) på hundgården en andra gång och E åkte och hämtde hundmat.
När hon kom hem så hade hon Amber med sig. De skulle komma flera hundar på besök idag och Amber var en av dem.
Efter ett tag kom även Siri och Maja. Så det var totalt 9 Vovvar hos "oss" idag. Det var fullt ös medvetslös. SÅ det blev fika med hussar och mattr till vovarna och kel och även mycket skratt. Det var trevligt =D
Efter ett tag så åkte Siri och Maja men Amber fick stanna kvar hos E för de skulle ut och gå på kvällen.



Här e alla utom två vovar på bild =)

Så såhär kan de se ut när det kommer andra vovar på fika =)

Helgen och Dagens "jobb"

Helgen var trevlig =)
I fredags var jag bara hemma och slappade, de va skönt de =)
I lördags gick jag upp och tog de lugnt, gjorde mig iordning i säker 4 timmar...Och det var inte mer än vanligt så ni som känner mig vet hur jag måste ha dragit ut på ordninggörandet då =P  Platta håret gjorde jag iof också, men annars inget spec...
Men när jag var klar iaf så åkte jag in till stan och så träffade jag Lloyd! Han va jätte trevlig och vi hade jätte trevligt på stan.
Vi gick bl.a till avenyn och kollade in fotbollen där. Sedan så gick vi och åt, eller han åt, på Kebabhouse. Så där fick vi pratat en massa också. Antagligen en vän för livet för vi hade, tydligen, jätte mycket gemensamt. Så det var trevligt.
Efter de så åkte vi hem till Bella. De va egentligen meningen att hon skulle komma in till stan men hon häll på att städa som vanligt. =P
Så iaf, vi åkte hem till henne och så satt vi där och rökt lite vattenpipa, lyssnade på musik och Tjötade =)
De va också skit trevligt =) Bella e min tjej hon =D =D
Efter 2 timmar typ så drog vi igen.  Då skulle Lloyd hem och jag och Bella skulle till pojken, Jiimmy, på fest, inflyttningsfest.
Det var trevligt hos Jimmy, men de blev lite alkohol i pojkarna, spec i min pojk. Väldigt för mycket alkohol. De va ju lite mindre kul! Men jag säger de, Tacka gudarna för att Robban e såpass rolig när han e rund under fötterna =P  Jimmy satt bara och skratta för sig själv åt någonting som jag och alla andra inte förstod =P Han bara gapskrattade =P  Så de va tur att man kunde snacka med Robban när Jimmy fick sina skratt-ryck =P  Vi somnade 7 på morgonen så då hade man varit uppe i 15 timmar och de kändes när man inte hade sovit så mycket den senaste veckan =P
På söndagen var det hemresa för att vila ut sig innan man skulle till praktiken igen =)

Måndag:
Dagen började med att jag, knappt, orkade ta mig upp ur sängen. De var kämpigt när man inte hade sovit så mycket...Men jag kom upp, åt frukost och kom iväg iaf. Jag var på Hjärtekulla vid 10 över 9 som vanligt och det spöregnade =( Jag gick fram och hälsade på alla 6 vovvarna som kom springandes emot mig...de e mysigt de =)  Sivan kom först emot mig idag...De har hon inte gjort innan faktiskt =P Men iaf, sedan gick vi in och tog lite te och så och sedan kom Elisabeth's väninna, Renée, också Och så gick vi en långpromenad i skogen.
De va mysigt tills att vi hörde ett konstigt ljud från skogen, när vi hade hundarna lösa. Ella och Dagny var inne i skogen och sprang, avvikna från vägen vi gick på, och så hörde vi, som sagt, ett konstigt ljud. De va lite läskigt, men sedan gick det bra. Jag vet inte hur länge vi var ute och gick men de va väl lite mer än en timma =P Tror jag iaf =P  När vi kom hem efter våran runda så skulle jag börja måla tak och taklister i hundgården. Det kommer kort på det senare...Hade inte kameran med mig ut idag =P
Undertiden som jag höll på med att måla så gick E ut med Ester och Doris. De va inte med oss ute iom att Ester inte orka / ska gå längre sträckor just nu när hon snart ska ha puppisar. Och Doris är bara sällskap till Ester. Men typ när dom kom hem så gick E in och lagade mat och så satte vi oss och åt. De va gott. =)  Efter det så rensade E ut sin garderoben och så var jag med om att få ärva lite kläder =)   De va som jag sa till E, Du är ett år äldre än min mamma men jag skulle ju aldrig ta kläder av min mamma =P  Men det är ju en komplimang så de e ju bra =P
Men sedan kom pappa och hämtade mig och så åkte vi och mötte mamma och Daniel vid Donken och så åkte vi hem och käkade Donken...Fatta att jag kände mig tjock efter de då eller? =P
Men men, Nu har jag iaf kommit till Jimmy så ska sova här ikväll och jag hoppas på att får en ryggmassage ikväll för jag har så J*VLA ont i ryggen, men men =P 

Ska sluta tjata nu =P
See you later! (L)

Havet...

...tycker man om, kanske inte att bada i men att titta på iaf.
Hundarna tycker om att bada i det iaf, men inte jag...De e alldeles för kallt för mig! haha!

Sönötar

Såhär kan det se ut när några hundar badar.. =P  De e galna dom ; )

Sötnöt

Här hittar Dagny något på botten som verkar vara intressant att utforska.

Efter Huvuddoppet

Såhär ser Dagny ut efter hon har varit i undervattensvärlden. Söt e hon =D

Vovvarna vid havet

Såhär ser de ut där vovvarna badar, eller ah, en bit ifrån på vägen hem. De e fint!
( F.vä Ella, Doris och Ester )

Från spårning i skogen

Efter spårning i skogen så får Matte och Emma akta sig för då kommer vi springandes =P
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

När vi kom hem så tag vi tag i hundgården. Lite smådelar som skulle målas, de satt jag och gjorde medans Elisabeth klippte gräset. F*n va jobbigt de e för armen att måla =P  De tror man inte, men de va de..=P
Kanske för att jag är så omusklad =P  Haha!

Men sedan så var det inte så jätte mycket mer att göra, vi tog ner lite lampor i hundhuset och sedan gick vi in och åt.
De va jätte gott..Omelett men svamp/skinkstuvning..Inte illa de inte ; )
Men en mysig dag har det varit iaf!

Hej alla!

Nu va de ett tagsen jag skrev. De blir så när man inte e hemma och inte har så mycket tid.
Nu var det sommarlov för de flesta men jag har 4 veckors praktik.
Anledningen till det är att det är för mycket praktik för att få in alla veckor när vi har skola. Det är ändå 16 veckor sammanlagt och det är ju ganska så mycket praktik. Andra anledningen är att vi skall kunna ta studenten tidigare.
Vi kommer ju ta studenten till ( ca ) valborg. Det blir ju bra =)

Praktiken då, Jag har praktik på en Kennel. Hos Elisabeth. Dogue de bordeaux hundar. Söta som socker! Och trevliga =)

Kolla gärna in Elisabeths hemsida =)   www.bordeaxdogue.se

Ester 
Sötnöt


Sivan
Sötnöt


Dagny
Sötnöt


Doris
Sötnöt


Barbro
Sötnöt


Ella
Sötnöt


Jag skall vara hos dessa trevliga djur och Elisabeth i 4 Veckor. Så det kommer vara trevlig och roligt nu i 4 veckor.

Igår va vi ute vid havet och strosade, vi va även hemma och busade med hundarna. De va mysigt =)
Idag så var jag och Elisabeth ute och gick med 4 hundar i skogen och 2 av dem var hemma för den Elsa e dräktig och Doris var sällskap till Elsa då.
Sedan efter vi hade hoppat in i bilen när vi hade gått i skogen så åkte vi en sväng till kba. E skulle till banken och så och sedan skulle vi köpa lite kalas-mat till humdarna. De fick bogben, endast för att Ester fyllde 4 år idag.

Grattis på födelsedagen Ester =)

RSS 2.0