Respektera?

Ska man inte respektere varandras kultur? de tycker jag iaf! Jag tycker det ar normalt att kunna respektere olika kulturer. De tycker de har ocksa men de kan inte forsta en annan kultur, kan man inte bara satta sig in i en annan kultur? eller iaf forsoka?!

Tankte lara mig Harvest av Opeth!
Sa javla fin lat!!


Jag vill bara rymma!!

Jag vill bara har ifran just nu! Vill inte vara kvar.

Fan i helvete vad jag hatar sadan skit. Sadan javla skit rent ut sagt.
Nar Bella kom och betattade om samma skit sa hoppas jag att hon fick lite vett i huvudet, men tydligen har inte alla den funktionen! Det ar ju inte bara vanligt vett, det ar ocksa att folk skall acceptera men vissa har tydligen inte den funktionen heller.
  " It's good to have to the vine ". Oh yeah? good for you then.
BAST(ien) (saill)ARD is sometimes fitting good for you!!!

Du visste sakert varfor han ville ha vinet.  Bara for att kunna ha en "ursakt".
Och va fan e de for javla "syster" du har om hon inte ens kan lyssna pa att jag inte vill vara i narheten av sadan skit!
Du sa ju de till henne?! och hon lyssnade inte!

FY FAN!!!!

Sitter vid ett engelskt tangentbord!!

Snacka om att man har det bra!

Hittils har det varit jatte mysigt! Vi har atit gott, varit i storstaden Nice, Varit hos en av Bastiens vanner Vic och atit med hans familj och sa har vi MYST =D de tycker man om! =D

De ater ju som fan har. Forst en forratt, sedan varmratt sedan ostbricka typ och sedan efterratt och sist men inte minst Kaffe. Man ar inte sa van vid de =P

Igar var vi som sagt i Nice. eller rattare sagt, vi akte dit igar och sov dar tills idag. En stor stad med manga saker att titta pa och sa manga affarer har man nog inte sett pa en gang =P
Vi var uppe pa ett utkiksstalle och stod dar och tittade ut pa storre delen av Nice. Sa javla stort och saaaa fint!

Det kommer bilder pa det nar jag ar hemma igen!

Nu ska de duschas!

Puss puss

Packar!

Nu packar men och håller på. Jenniphers rum ser ut som ett bomnedslag pga. att jag har alla mina kläder på golvet och i sängen. Jag har inte direkt fattat att jag åker imorgon. Men FAN va kul de ska bli!! Fira jul i Frankrike e ju inte ofta man gör =P

E de nån mer som ska ut och resa för övrigt?

Nä, nu ska jag få färdigt min packning känner jag, så slipper jag de sen! =D 

Puss på er!!

image11

Sjuk!

Fy fan...! Jag är jätte sjuk! Förkyld med hosta och skit.
Jävligt roligt...eller inte...!
Idag e de skolan igen, prov direkt på morgonen och de va ju inte så bra! Jag får till 120% FETT IG!
Hatar prov!
Ska hem imorgon och gå till läkaren och så tar jag ledigt på torsdag istället...
Om jag inte åker hem ikväll...jag kan ju inte sova ju!

På fredag bär det bl.a av till Ed! Grisen ska pierca sig =D de blir kul =D! och jag ska fråga om Ed har en annan piercing till min piercing =D  

Puss på er!

Fan också!

Fan va dum man kan vara! jag menar, här försöker man hjälpa någon och va fan får man tillbaka. INGET! Jo, en jävla massa tjat om att han skall ändra på sig, att han HAR äti, atta han inte ska dricka mer mm...! Man får skiten tillbaka till sig, inte genom honom men att man blir bara arg på sig själv att man e så föbannat mån om andra så blir de bara skit för en själv! de e SJUKT hur man kan tycker så men så e de...!
Man har två stycken "efter" sig och den ena e ju som en bror för mig. Va e de här? =O 
Men vi hade jätte mysigt i fredags! ( tro nu inget för fan =P )
Jag åkte hem till honom och Hans kompis var där också. Jag kom dit och vi kollade på film.
Sedan låg vi och bara pratade, jag vet inte hur länge, om ALLT och ALLA. De va jätte mysigt. Vi somnade runt 6 på morgonen och jag skulle upp runt halv 10 igen för att åka hem.

Jul på lisse va skit mysigt =D Var där med Mamma, Bror, Peter, Bengt, Millan, Tette och Lollo. Linda och Patrick var inte med. Men de va skit mysigt. Vi spelade, tittade på folk, åt mat, gick gasten mm...
Gasten var SKIT fin i år...( om gasten nu kan bli fin =P )
Kallt så in i helvete var de, men de va mysigt ändå. Men så JÄÄVLA i HELVETES mycket folk de va! De va nått fruktansvärt! ILLA nästan!

Nu blir de estermosessons imoron...skit kul, NOOOOOT!!!

Funderar på hur jag ska göra med jobbet...Jag är klyven...de e jobbigt!

Aja, nu e klockan 23.38 och Stumpan ska sova! God natt!!

R.I.P Bellman

image10




Du var den bästa Bellman! Det finns ingen som kan slå din lojalitet och visdom! Du har funnits med i våra liv länge nu, sedan jag var 3 år faktist. Du är den klokaste men ändå dummaste hunden jag har stött på, men vi älskad dig så mycket! Det finns ingen hund i världen som kan ta din plats!

Bellman, vi har alltid älskat dig och vi kommer alltid att älska dig. Du har nu lämnat denna värld men inte våra hjärtan!

Bellman R.I.P

Första dagen...

...i vårat häststall på skolan.

Jag har praktik i vårat stall här på skolan...känns skönt att vara här på skolan och kunna gå till sängen när man vill!
Simon, den nya killen i stallet, han e väl lite grinig och för mycket "pidant" men Kent e bra! han kan man skämta med och han är inte lika stel / pidant.

Hoppas de blir bättre imorgon! Ska ha Kent på morgonen iaf! =D
Hoppas vi får rida också! =D

Jaja, mockat skit, gått ut med hästarna och matat hästarna har jag gjort idag.
Skit kul!

Ska upp samma tid imorgon...05.50...men men...

Puss puss

Borås Djurpark 2 =D

Andra inlägget om detta!

Igår va nog den bästa dagen på hela veckan! Det var lugnt och så fick jag, Hanna och Emelie följa med till Malins små djur =D

Vi möttes upp av Tommy och Markus och gick utåt till de små liven!
När vi kom till dörren i hägnet så sa Tommy och Markus att vi inte får gå ifrån dem! Vi måste vara vid dem HELA TIDEN! Och de var vi också!

När vi kom in så såg vi de 4 djuren och de är jätte sociala! Vi fick gå med Tommy där han sa att vi skulle stå så vi inte stod emot nån vägg eller så...

När vi stod där så kända jag ett litet djur som kom och tog på mig! De va de största djuret som kom och Kollade mig, och luktade och så! De va en snabel!

Vi var alltså inne hos elefanterna på djurparken! Det var de HÄFTIGASTE jag någonsin hade varit med om! Så FRUKTANSVÄRT STOOOORA djur! Helt SJUKT!

Tack så hemskt mycket Markus och Tommy! Det betydde jätte mycket att ni tog er tid för att vi skulle få kela med era små bebisar! Kommer aldrig glömma de! Tack av hela mitt hjärta!!

RSS 2.0