Projektet

Det går framåt iaf. Jag har uppnått mitt mål och IDAG fick jag färdigt min jävla projektrapport =)

Jag har slitit som ett djur med den och idag blev den klar! SÅÅÅÅ skönt att ha de överstökat =D

 

Imorgon bär det av till bebbisarna nere i Trelleborg =D   Ska bli så JÄVLA kul att träffa alla igen =)

Saknar dessa knasiga människor. Kommer skriva mer när jag får tid där nere =)

 

Nu ska jag packa =P

Natti!! =D


Nytt för denna gång!

Ja, det som rubriken säger, de e de väl ifs varje gång?! Eller? Varje gång man gör något så gör man juu något nått...eller?Som nu, jag har ju inte skrivit detta innan, då e ju de något nytt för mig...

 

Aja, helgen... Började med att man kom hem från skolan. Jag var med på info-dag här på skolan och jag, Vickan och Kjell visade runt. Kjell är mycket trevlig och jag och Vickan hade de kul iaf =)   De har vi ju typ oftast när vi dampar och så =P            Det skulle kommit runt 40 pers, men de var nog 55 pers fär, så det var väldigt roligt =).

 

Fredag: Som sagt, skolan och sedan hem. Efter att ha käkat en jätte god middag hemma, som mamma hade lagat, så bar det av till KBA med tåget. Där inne stod Wess och väntade på mig. Skulle hem till honom och kolla Saw V. När vi kom hem till honom så gjorde vi iordning lite popcorn och så, sedan såg vi, efter många om och men, filmen =P. Den var sjukt bra, men det var lite svårt att hänga med... Man får nog se den nägra gånger innan men VERKLIGEN har sett allt lixom. Men generellt var den bra =)

 

Lördag: Vaknade upp hemma och Wess och vi tog de lugnt, kollade på tv och så, sen skulle vi äta middag =)   Det var ju bara sååå gott och så trevlig! Vi satt och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt trevlig och intressant. =)  Jag är ju annars väldigt blyg när det kommer till att prata / träffa föräldrar, men det gick bra och jag hade det väldigt trevligt som sagt  =)   Sedan skulle jag hem och Wess skulle till Eric på förfest typ. Jag åkte hem och väl hemma så bestämde jag och Becka att vi VAR TVUGNA till att gå ut, för vi hade damp =P   När jag stog och väntade på tåget, mot GBG, i Anneberg så får jag ett mess... De va Wess som frågade om jag skulle med det tåget. Han kände på sig att jag skulle med de tåget och så messade han mig... De va lite kul! Men där satt också bl.a Tolle och Eric... De va 100000 årsen jag träffade dessa sötnosar, så det var väldigt trevligt att få krama om dom med =)

 

Väl inne i stan så mötte Jag / vi upp Becka på stationen. Wess och dom skulle dra sig medans jag och Becka skulle hem till henne. Becka hade inte gjort sig iordning, så de skulle vi göra då. För-dricka lite med, det är alltid bra =).   När hon var klar och jag var klar med mitt sista så drog vi... Som vanligt blev de Chez. När vi kom dit så var det bara sååå mycket folk och det var sånt drag! Helt ok kväll! Vi var där och hade skit trevligt. Tillslut så började jag messa med Wess. Vi kom, efter många om och men, på att han skulle sova hos mig. Jag fick gå från Chez vid 01.45 för att hinna med tåget 02.15. Becka var kvar på Chez med Tobbe som hade kommit dit. Kändes bra att han var där så jag slapp lämna henne ensam... Det hade inte känts bra =S

Väl på tåget så sa Wess att han skulle ta en taxi hem till mig, så vi möttes upp vid stationen när jag kom in med tåget. I lagom takt drog vi oss ner mot mig och när vi kom hem så var det sängen och sova som gällde.

 

Söndag: Vaknade och kände mig inte jätte bra, men inte bakis... Mest trött. Men vid 12 eller något så gick vi upp och åt frukost. Efter detta så gick vi upp och tittade på tv innan jag började lägga fram lite kläder så smått. Vid 2-3 så började mamam färga håret på mig. Det blev skit bra som vanligt. =)   Vid 6 så skulle vi upp till mormor och morfar och äta middag. Det var jätte gott och så fick vi dessutom efterrätt efter det. Det var LÄNGESEN jag var SÅÅÅ mätt! =O  Men som sagt, det var såååååå gott =) .   Efter detta körde vi hem Daniel och Peter och sedan bar det upp till skolan. Jag körde... Allt gick bra och jag funderar mer och mer hur jag ska göra med körkortet... =D  men, de e ett senare problem =P Väl på skolan så blev de film, som vanligt... Somnade vid 22.30 typ... de va skönt!

 

Måndag: Det har inte hänt så mycket idag. Ganska snabb dag. Biljetterna till Malmö är beställda =D   Jag och Bebbi kommer ha de SÅÅÅ kul!! Det ska bli såå skönt att bara släppa allt här hemma ochså! Vi behöver detta =)   Att träffa alla UNDERBARA människor där nere ska ju självklart bli heeeeelt underbart!


Dagens RIS:

 

Fy fan ta dig, hur i helvete kunde du? Du har ju fan ingen moral i kroppen. Sånt jävla svin du kan vara...! Du borde gå och dö. Världen är inte värd att du trampar på den. Jävla svin! Hoppas du får en skabbig sak över dig. Carro kanske? Det är fan det ENDA du är värd. Du är inte ens värd min vänskap! Tänk på det ditt jävla äckel. Din patetiska lilla råtta... Jag tycker SYND OM DIG som inte ens kan få något. Så jävla patetiskt att göra så som d gjorde! Jag skäms i dina vägnar ska du veta... Tycker RIKTIGT synd om dig!


Roligt dock =P

http://home.swipnet.se/trivialt_nonsens/hormon/sexuellarekord.htm

FAN, FAN, FAN!!

Jag hatar sverige, jag hatar de svenska rättssystemet, jag hatar mig, jag hatar han, jag hatar allt som har med skiten att göra. Den enda jag ÄLSKAR är Becka. Hon finns fan där hela tiden. Varesig man är glad eller lessen.

Varför skulle detta hända...? Varför skulle det bli som det blev? Varför skulle jag förlora så mycket på något som jag gjorde rätt? Jag fattar INGENTING!!!

Allting bara rasade i den sekunden då mamma sa, "Det läggs ner".
De orden skar i mitt hjärta som 100 knivar. Det gjorde så JÄVLA ont att höra de orden sägas till mig.
Trodde in det var sant. HUR FAN KAN DE GÖRA SÅ??!!


Det känns som att det som jag fick lättat av mitt hjärta, det som jag fick sagt med allt, det som jag gjorde för att göra rätt för mig, bara rasade tillbaka på mig som flera ton av skit och skräp. Det kastades skit i mitt ansikte...


FY FAN, säger jag bara!


Helgen som varit!

Jag har haft så jävla kul i helgen!
Sälskapet har gjort att det blev en underbar helg med mycket skratt =D
I Fredags blev de vattendrickande ( för min del ) på Chez. Var inte helt frisk ännu så de kändes bra att pimpla vatten medans de andra fick dricka =)
Vi hade skit kul och sedan "efterfesten" var helt ok... Somnade ganska fort men de va bara skönt.
Dagen efter de, lördagen, så var bl.a jag ute och gick med Kasper, Bodil och Bosse... Dessa är du hundar =P
De e en kompis mamma som äger dessa, så vi tog en sväng med dom ... Det var skönt som FAN att komma ut i friska luften efter att ha varit instängd i en lägenhet under natten.

Lördag: Det bestämdes att vi skulle ut på kvällen. Vi skulle till BLVD =)   Som vanligt var man nöjd med klädslen och man var på Topp-humör =D
När vi står i kön så kommer vi fram efter en lång tids väntande och när jag säger mitt namn så finns inte jag med på listan. FAN, jag dubbelkollade om jag var med ( när jag skrev upp mig på facebook ) och det var jag, emn tydligen så var inte jag med på deras listor. JÄVLAR va arg jag var!
Men vi hade kul som fan ändå... Vi gick till Chez och gjorde kvällen osäker.
Sedan så fick jag spader, vi fick åka och hämta Becka i stan, när jag hade bestämt mig för att åka hem, då var jag SÅDÄR glad och de vet du om gumman ; )

Söndag: Var ute med Kasper och Bodil. Sedan bar det av hemåt, åt god mat och hade trevligt sällskap en stund på kvällen =)
Du e guld värd i mina ögon och jag vill ALDRIG mista dig som vän. =)

Jens fest....: Jag vet inte hur det blir med varken Trelleborg eller Jens fest. Jag vet ju att de kommer människor, till Jens fest, som jag skulle kunna strypa långsamt... Och till Trelleborg så kostar den billigaste biljetten 395... EN VÄG!! =O
SNOR DYRT!!! Så jag vet inte hur jag ska göra...
Ska kolla detta lite längre fram..

I helgen behöver ag u inte tänka på vad jag ska göra iaf... Jag ska jobba på skolan... APU dessutom... Skit kul...NOOOOT!! ='(   men men...
Nu e de lunch!

Puss och hej!!


STUDENTEN!!!!!

http://www.dailiescountdown.se/c.aspx?ukey=S0Y0A070D6S8A6S77741B4S2215

okej...

Kände att jag fick jätte bra svar på de förra inlägget... Kul att man får kommentarer men jag fick ju inte som förklarade de roliga med den... men men =P

Nya historier:

Det var en svart pudel som jagade två vita kaniner. När de hade sprungit och jagat varandra en stund så var det en vit pudel som blandade sig i jakten. Då stannade plötsligt kaninerna och så vände de sig snabbt om och så sa den ena: Nu får vi fan lägga på en rem för nu har han tagit av sig kavajen!

Jag vet en kille, han e lite av en affärsman, så han åkte ner till Köpenhamn. Där tog han inte på ett hotell. Han tog de lugnt på rummet, läste en bok osv. Plötsligt så knackar de på dörren och in kommer det en väldigt vacker dam. Han tittar ju aldeles undrande, detta hade han ju inte räknat med, han kkönde ju inte henne. Hon börjar klä av sig och lägger sig i sängen. Han var ju inte dummare än att han klädde av sig, la sig bredvid henne och.......... =P
De hade jätte trevligt hela natten och sedan så klädde hon på sig och gick och sa Hej hej! Samtidigt som hon gick så gick han ner och checkade ut. När han skulle betala så räckte kassören över ett kuvert med 2000 :-. Han blev ju minst sagt förvånad, men han tänkte, Man får ju inte vara dum, Så han tog kuveret, tackade och tog emot och så åkte han hem.
När han kom hem så träffade han en av sina vänner och sa, DU, du anar inte vilken grej...! Jag var i Köpenhemn, in kommer en brud och när jag checkade ut så fick jag 2000 :-.
VA, sa den andra, kastade sig på telefonen och beställde flyg till Köpenhamn. Han tog in på samma hotell, begärde att få samma rum och så gick han och la sig jätte tidigt. Så låg han där och väntade när det plötsligt knackade på dörren. In kommer en snygg brud, river av sig kläderna, gick och la sig i sängen. Han satte igång direkt för han visste ju vad det handlade om. Hela natten hade de det trevligt och på morgonen gick hon, han givk ner och sa:
Hej, nu ska jag åka hem. Kassören tittade i sin bok, lämnade över ett kuvert där det låg 500 :- i. Killen tittade på kassören och så sa han: Jag vill ju inte vara fräck va men, min kompis var här igår och han fick 2000 :- när han åkte.
Kassören tittade på manen och sa: Jaja, men du vet, det var ju eurovitionssändning... ( Fattar inte =S )

Asså, när man flyger och det är en fluga i flygplanet. Om flugan landar på t.ex min axel, då måste ju flygplanet bli tyngre...Men hur e de när den flyger i Cabinen? Där har man något att fundera på...

Jag hörde talas om en kille som åkte till New York.
När han gick där på stan så gick han in på en bar, för han blev törstig, så han bestälde in en Whiskey.
Bartendern beklagade sig och sa att den sorten som han ville ha var slut så han skulle gå och hämta en ny på lagret. Medans killen satt och väntade så lyssnade han på den blinde pianisten som satt och spelade i hörnet.
Plötsligt så öppnas tapeten, mitt på ena långväggen. Alltså, mitt på väggen, de fanns ingen dörr eller något utan bara i tapeten. Ut ur denna tapeten kommer en FRUKTANSVÄRT stor gorilla. Killen han tittade på gorillan, gorillan tittade sig omkring i baren och såg att det bara fanns en kund, vilket var denna killen. Gorillan gick då fram till honom, tog upp de lilla glaset med jordnötter, kastade ut alla jordnötterna, satte ner glaset på baren och pinkade glaset fullt.
Killen blev ju lite stressad, gorillan vände sig om, gick tillbaka till tapeten och gick tillbaka in i väggen.
Strax efteråt så kom bartendern ut varpå killen tittar på bartendern och säger:
Du! Du, vet du vad som hände när du var borta? Det kom ut en stor gorilla, rakt fram, tömde ut alla jordnötterna och pinka i glaset.
Så tittade bartendern på killen och säger: Men du e ju full ju. Du har ju fått för mycket att dricka, du har ju redan fått att dricka.
Nej, de e gorilla-kiss säger killen.
Sure att de e, Drick nu upp och packa dig härifrån, säger bartendern.
Killen satt där och tänkte, håller jag på att bli galen? Det kom ju ut en gorilla ur tapeten...Pianisten, tänkte killen, Han måste ju ha sett den! Så gick han fram till den blinde pianisten och sade: DU, du, känner du till gorillan som pinkar i glaset?
Då tittade pianisten upp och sade: Näh, du kan inte nynna den?

De finns en kille som är raggare och han körde runt i en gammal raggarbil. En gång så hade han lyckats ragga upp en tjej, de va inte så ofta de hände... =P Så körde han iväg med henne då, till en liten skogglänta, stängde av motorn, släckte lycktorna och så öppnade han handskfacket och tog fram en liten plunta där och hälde upp en liten till henne. Hon drog i sig den och så sa han: Här, baksätet. Näää sa tjejen lite skrämt. Okej tänkte han och hälde upp en ny liten till henne. Hon drog i sig den också och så sa han: Baksätet! Nää sa hon. Men varför vill du inte? Sa killen lessamt. Nä, jag vill vara här med dig sa hon då.

Jo det var en pojke som va lite dålig på att äta upp gröten och en dag så sa hans pappa på skoj då att: Ja, äter du inte upp din gröt nu så anmäler jag dig till polisen. Sedan på efter
middaden så kom det in en liten pojk på polisstationen och sa: Har min pappa, som bor på tvärgatan 9, var här och änmälde att jag inte åt upp min gröt imorse? Polisen tittade till en början lite konstigt men sedan förstod han och sa: Ja, det har han!
Pojken sa då tillbaka: Jävla skit gubbe, han betalar ingen skatt, bilen är stulen och dessutom bränner han eget hemma i källaren.
Svaret på det där med flugan är att det spelan igen roll om den sitter på en axel eller om den flyger i cabinen.... så nu vet ni de =)

Hjälp.?

Jag hörde en historia nyss och jag fattade inte... Nån som kan förklara?!



Det var en man som låg och solade naken på en strand, han var nämligen nudist. Helt plötsligt kom det en fluga och satta sig mitt på...picken, varpå mannen tänkte: Tänk vilka skapelser gud har gjort. Så liten med så många ben, sådanna ögon och ett sådant komplicerat blodsystem. Mannen låg kvar i solen och helt plötsligt kom det en geting och den landade då precis bredvid flugan...på........ =P Då tittade mannen ner igen och tänkte: Tänk, de e nästan ett under, de e nästan likadana men ändå två helt olika arter i denna månghövdade naturen. Det är fantastiskt. Helt plötsligt då, stack getingen honom på....................Då reste sig mannen upp och tittade ner på getingen och sade: Sak det vara på det här viset så kan ni gå härifrån Allihopa...!


Jag fattade inte den? =O

Gott nytt år på er alla =D

Nyårsafton...

   Det började skit bra. Mamma sydde in mitt linne jag skulle ha och jag blev skit nöjd, för jag visste att de skulle bli skitbra att ha de på mig.
   Becka kom hem till mig och vi satte igång vårat förfestande och ätande och så. Vi hade skit myspys. Sedan bar det av till varsinna toaletter och de böjades göras iordning för fest. Becka va skit fin när hon blev klar i sin klänning och jag var as nöjd med mina kläder. =)
   Vid 20.49 gick tåget mot gbg och på de tåget satt jag och Becka...
Väl på tåget så kom konduktören och skulle kolla busskorten och då ser jag att jag så LÄGLIGT hade glömt mitt leg, SJÄLVKLART.... =( 
   När vi kom in till stan så skulle jag ta ut lite pengar så vi var på stationen ett tag. Sedn gick vi till spårvagnen och tog den till Vasaplatsen. Vi, eller mest jag, hoppades på att vakten (som vi förövrigt kände igen och han kände igen oss) skulle ha ett stort hjärta av guld och tycka att mitt CSN-kort, bankkort och sjukhusbricka, att de skulle hjälpa...Men nejdå. Ok, man kan ju inte klandra dom så, en för fan, ETT undantag =P
   Efter många om och men så åkte vi till familjen Malerbakken som hade nyårsfest. Det var lagom mycket folk på tåget, men när vi kom av tåget i Kungsbacka så var det SÅÅÅ mycket folk vid buss 731. Det var ju inte de mest ovanliga dock.
   De va mycket trevligt folk där när vi kom men det kom och det kom även fler under kvällen. Vi hade skit mys och på 12-slaget så var vi självklart ute och smällde raketer. Det var mys =)
   Peter ringde senare på kvällen och sa att min bror låg hemma sjuk, i hög feber. Då kände jag att det var tvunget att åka hem... Peter sa ju att han var själv också. Så det blev att underbara Koop körde ut mig till bussen som gick 01.19.
Det var en MASSOR av  folk på bussen och alla var verkligen fulla. Det var till och med en man på 65 som ramla omkull för att han var full... JÄVLIGT illa, var är världen på väg? =O
   Väl på stationen så var det ju ingen direkt idé att springa till tåget, för de hade ju självklart gått...
Fick ta en taxi-jävel hem. Visserligen var han sjukt trevlig som körde, men de hjälper ju inte mina pengar att komma tillbaka =O   SNOR-DYRT att åka taxi i 10 minuter alltså, helt sjukt!!
   Väl hemma så, för det första, så var Daniel inte så sjuk som Peter hade sagt till mig i telen, för det andra så var Natta här. Det var ju kul att ha lämnat en stor fest för min bror som knappt var sjuk och som inte var ensam... Inte så kul. När jag hade lagt mig i sängen så ringe telen 2 ggr om. Alltid trevligt med vänner som hör av sig och kollar om resan hem gick bra. =)    De uppskattas =D   Speciellt av dig =)............

Nyårsafton, mig och Älskling

Nyårsdagen...

   Vaknade men hosta, ont i luftrören och ont i huvet. Mådde inte alls bra. Inte för att jag var baks, för jag drack inte alls mycket igår, utan för att jag var sjuk. Kände mig inte alls bra då mamma och Peter kom hem. De hade varit och firat nyår hos Kari och dom. När jag senare på dagen tog tempen så visade den: 38.5 fastän jag hade febernedsättande i kroppen. Enbart gudarna vet vad jag skulle haft för feber om jag inte hade tagit de febernedsättande.
   Så idag har jag inte gjort ett skit, legat i sängen och tyckt synd om mig själv =P

Alla som gjorde nyår till vad det var skall ha ett STORT tack!
Ni ute i onsala räddade min och Beckas nyår, pga mina klanterier.

RSS 2.0