Hemma i 2 dagar

Hej hej alla!

Nu e jag hemma hos mamma och har en changs att skriva lite här. Vårt internet kommer förhoppningsvis denna veckan. Då skulle jag bli glad. Jag hoppas verkligen på det iom att jag behöver den i jobbsökande och så.

Trivs som fisken i havet med älsklingen i lägenheten. Det mesta har kommit till rätta så nu är det bara en jävla massa småplock överallt som ska göras. Men de e lite mys det med när man får gå och köpa lite ljus, lite prydnadssaker mm. Tycker om de.! =)

 

Saknar min älskade prins så de gör ont. Har varit ifrån honom i några timmar, men ändå är det som om vi inte setta på flera dagar =(   Hur ska jag stå ut med två nätter utan min älskling vid min sida, snarkandes... =(

 

När jag kommer hem så kommer vi ha ett extrarum och inte ett förråd, vilket jag tycker är bra initiativ av prinsen. Han ska bära ner all skit imorgon så vi iaf kan utnyttja rummet till något annat, ett sovrum som de ska vara, kanske =P

 

Jag VILL ha en vovve nu, en liten dogue de bordeaux. En liten liten =D   Sååååååååå söta juh. Men sååå mysigt hela tiden. Ska kolla med E om hon är hemma imorgon eller på tisdag så kan man ju åka ut och hälsa på. Hade varit roligt. =)

Ska försöka hinna med att träffa iaf Wess med, om han kan och vill.! =)

 

Imorgon ska jag först till tandläkaren och sen ska jag in och klippa mig. Så jävla skönt att bli av med detta slitna fucking hår. Det lär ju åka av en HEL DEL nu när det är så JÄVLA slitet. Men men. 

 

Nä, nu ska jag lägga huvudet på kudden.

Natti natti! 


Mycket att göra.

I helgen så var Farmor och Farfar nere med en massa saker till lägenheten :)   Det var mys att få ner massa saker så att det faktiskt börjar liknat ett hem. Tycker om det.
Ska nu börja packa ner mina saker som står hos Martin. Kläder och dyligt. Ska bli skönt att få ha vårat eget. =)

Mathilda:

Tack för det fina skriveriet.
"Du är äcklig", väldigt moget och sedan att du blockar mig, ännu mer moget.   Massa skrivet från dig, men när jag svarade på det senaste så svarade du inte tillbaka...

Det sista som var sagt mellan mig och Mathilda:

Mathilda: Haha skojar du med mig nu eller? Det var jag som sa upp kontakten med det äcklet. Så ne jag tycker inte så mycket om honom :)
Haha som en bästa vän? Därför han snackat så jävla mycket skit om dig och sagt hur äcklig du e och hur mycket han ångrar att ni hade sex? HAHA fan vilken bästa vän du ;)

Jag: mm. men jag tror säkert på de... de värsta är att jag tror mer på wess än vad jag tror på dig :) känner inte dig och jag har känt wess i ex antal år... =) men de e ju mitt problem hur jag tar de med honom eller inte...

Mathilda: Ja det klart :) Du får tro vad du vill det är vad han har sagt iaf. Ha det bra

Jag: mm, men som sagt, juag tror inte på att han har sagt de, för jag känner honom såpass väl att han skulle isf säga till mig att det inte vart bra osv... men visst, säg du vad du vill om mig eller om det jag och wess "hade", jag bryr mig faktiskt inte... Hoppas du mår bra av att försöka få mig att må dåligt. Hoppas du mår ännu bättre när du har insett att du inte lyckas! =)


Tyckte det var bra och roligt sagt....   Hon kanske fick sig en knäpp på näsan =P

Igår var jag och Carro och hämtade hennes bäddsoffa hos hennes pappa. Vi har fått låna den till våran lägenhet och ha den i gästrummet.
Vi var och hämtade den alldeles själva hos hennes pappa. Vi fick in denna säng i hennes lilla bil. Ut ur bilen, upp i lägenheten mm. FAAAAAAN vilken dag och FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN va roligt vi hade det. Det kommer bilder på detta när vi har fått lite ordning i huset =P
När man har lite tid över så att säga.

Nu ska jag packa =D
Skriver när jag har tid =)


puss hej!

Sambo var det här ja!

Nu är det mycket som ska göras. För hoppningsvis kommer mitt första flyttlass redan i helgen. Skulle varit bra att kunna få ner det för jag vill flytta NU!!!!
Det är mycket som ska göras som sagt, alla möbler ska komma från mig, vi måste köpa saker och dessutom så ska allt från Martin också. Med tanke på att vi jobbar hela tiden (iaf jag som jobbar heltid) så är det ju svårt att få det att gå ihop.
Ska städas på Fredag. Damsugas och moppas innan alla sakerna kommer. Ska bli kul faktiskt att få städa VÅRAN, min och älsklingens, lägenhet.

Tack till alla som vill hjälpa till på alla de sätt och former. Det betyder så mycket!!

RSS 2.0