Hemkommen =)

Fredag:

Nu var men hemkommen.

Jag har varit nere i trelleborg. Jocke visste inte om att jag skulle komma. De e de bästa. Han skulle bli överraskad och de som visste om de från början var Martin och Janet.

Så Jocke visste ingenting =P

Men när jag kom ner iaf så hade MArtin match i handbollen så de va 3 av hans kompisar som kom och hämtade mig, Carro, Elli och Anders. VÄLDIGT trevliga människor =)

Men, vi 4 åkte till Trelleborg där Martin "spelade" ( satt på bänken hela matchen =(  ) och titade på.

sedan kom en till tjej som hette Anna. OCkså sjukt trevlig =D

Efter de så skilldes vi åt så att säga, så jag åkte med martin hem till honom och väntade på att jocke skulle vara redo att bli lurad... Jag och Martin gick även en sväng till deras gamla grundskola och satte oss.

 

När Martin väl pratade med Jocke och de bestämde att de skulle ses vid bron efter 5 minuter så var jag så nervös att jag trodde jag skulle skaka igenom marken.

När vi väl skulle gå upp mot Jocke för att visa oss, så att säga, så gick jag bakom Martin och han sa, Jag fick med mig en flicka från gbg här =P

Jocke blev Förvånad men glad. och Tur var väl de att han reagerade så. Tacka gudarna, säger jag bara!

Efter många om och men så gick vi alla tre till Martins bil för vi skulle hämta Hanning och dra och Äta. Vi åkte ner och käkade och vi satt där säkert 2 timmar...eller nått... Klockan blev iaf halv 1 till slut och då åkte vi hem.

Jag och Jocke blev avsläppta först och vi gick in och gjorde oss iordning för natten.

 

Lördag:

Vaknade bredvid världens sötaste människa och låg och små pratade lite i sängen.

Efter ett tag gick vi ner och gjorde frukost för att sedan göra oss iordning och åka in till stan för att möta upp Martin och Hanning. De skulle köpa lite kläder och jag med. Det blev en vit tunica, för övrigt JÄVLIGT snygg.. Köpt på Gina Tricot. Så vet ni =P

Det tog ETT BRA tag innan jag hittade den dock. Vi, jag och Jocke, gick runt i typ tjugioelva affärer och letade. Han är en ÄNGEL som orkade stå ut med mig hela den tiden. Tack prinsen <3

Efter mitt fina inköp så åkte vi hem igen, köpte lite ma och sedan så kom Martin och Hanning hem till Jocke för att Jocke skulle köra oss 3 till en fest. 19-års fest. En tjej som hette Johanna hade fyllt år. Och det var jätte trevligt. assa roligt folk, bl.a Carro, Anna, Elli och Anders =)

När kvällen börjae bli lite senare, närmare 12- halv 1 så bestämde vi 6 ( Martin, jag, Carro, Elli, Anders och Anna ) att dra oss till Magasinet, en nattklubb i Trelleborg. Och där va jocke, han jobba denna kvällen, så därför var inte han med hos Johanna. Men när vi kom dit så var det inte så mycket folk och inte så kul heller för den delen. Men jag fick ju se sötnöt göra sitt i baren ; ) i like =D

När det var dags att gå hem så fick jag nyckeln och Jocke och vi började traska. Jag hade druckit mycket ( tyckte jag ) men jag fick ändå leka ben och så för Martin. Även Carro var med på detta. Men efter många om och med så följde martin med mig till jocka, vi satt och pratade lite och sen så skulle jag följa honom ytterligare en bit. Men de gick bra och jag gick hem och la mig efter att ha sett till att MArtin kunde gå själv iaf =P

 

Söndag:

Ytterligare ett uppvaknande bredvid den sötaste människan på jorden. Han gör mig glad bara genom att sova. De e inte ofta.

När vi båda väl hade vaknat så fick jag reda på att han hade försökt ringa mig på mobilen klockan 5 på natten, hem till sig och även ringt på dörren och jag hade inte hört något. LITE läskigt så.  Han hade nämligen med sig bilen till agasinet, men nyckeln till bilen satt på knippan som jag fick med mig =P   Så han blev körd hem till sig, fick gå tillbaka för att hämta bilen, köra hem och vara hemma vid halv 6 när han egentligen skulle varit där vid typ 5.

När han kom in så hade jag inte vaknat iaf, så de spelar ju ingen roll...men men...

När vi vaknade denna morgon, 12.30 ca så gick vi ner och åt frukost. Vi satt länge och åt faktiskt och de va myspys.

Efter det så gick jag och gjorde mig iordning, packade och sen så skulle vi åka. Vi åkte till busshållplatsen vid halv 4 och då bar det av till Malmö C.

Där sa vi hejdå till varandra efter att ha pratat lite och jag fick 5 ( !!!!!! ) pussar =P   ( Ni som vet, fattar varför jag blev så glad ; ) )

Men vi sa som sagt hejdå och jag åkte hem. 

Nu ligger jag i mig säng i skolan och ska sova. E sjukt trött efter tågresan och gårdagen =P


 TACK alla underbara Männsikor som "tog hand om mig" Nere i Trelleborg. Ni betyder så mycket och vi ses snart igen!

 

Jocke <3

 


Sov gott alla <3<3<3


Skolan...

...SUGER!!

De e skit mycket att göra, Jag ligger jätte mycket efter bara för att jag var sjuk i nästan en vecka. De e illa att man ska bli så lidande bara för att hälsan inte orka med. Men men.

Var ju, som sagt, och drog ut en tand i torsdags. Den har bara gjort mer och mer ont sedan dess. Idag fick jag DAMP och sa till mamma att vi måste beställa en akut-tid och de gjorde vi. Jag fick åka in, missa ytterligare i skolan, och när jag kom in så sa hon att de va tur att jag kom in .. Jag hade tydligen en jätte inflammation och äckel-päckel. Så jag fick spola idag. INTE o-ont...!

Men nu finns de inget mer att säga =P ( med andra ord, INGET kul som har hänt )

Eller jo, jag fick ryck på min rektor idag. De ska införa rökförbud på skolan, när de förra året satte upp ett rök-tak för oss rökare. Då frågade vi varför han gick med på att sätta upp taket, hans svar var: det var ett krav från er rökare. E HAN DUM I HUVET ELLER?  Men nu ska han iaf införa rökförbud. Men vill du veta en bra sak?

JAG HAR INTE RÖKT PÅ HELA DAGEN! =)

Kanske ska passa på att sluta? =D


Längesedan...

Nu var de längesedan jag skrev...Typiskt mig =P
Llotd var nere och hälsade på i helgen. Det var jätte trevligt och vi var på Gretas och hade JÄTTE kul =)
Träffade en massa människor och det var kul =)

Veckan som gått har jag varit hemma sedan tisdags förmiddag. Blev hängig och lite hostig i måndags kväll och på tisdag morgon hostade jag upp min inälvor typ =P Inte så nice..
Som sagt, har varit hemma denna veckan och hostat, snuvat  mm...  -.- 
Igår var jag och drog ut min första tand nu när jag ska få tandställning... Usch, de va läskigt och när bedövningen hade släppt igår så hade jag SKIT ont =(  Även idag har jag ont, men som tur var inte lika ont som igår.

Nästa gång jag ska dra ut en tand är egentligen den 26. Men då kan jag inte. Eller jag kan , men jag vill inte ha den smärtan med de som jag ska göra på eftermiddagen / kvällen den dagen... De e en hemlis vad jag ska göra, så de kommer ni inte få veta ; )

Men det är lite kort vad jag har gjort denna veckan =)  
Puss

RSS 2.0