Dagen som varit! (igår...) =P

Nu, Marö, så får du din uppdatering =P

Idag var jag med Marö inne i stan och shoppade.
Gud va skönt att bara släppa allt och få gå runt bland allt folk och strosa.
Blev skit glad när Marö messade mig igår och frågade om jag ville följa med och shoppa. Jag blir till och med lite förvånad. Men så e de när man inte förväntar sig nått sånt =P

Men iaf, vi var inna i gbg, nordstan, och shoppade. Vi var där inne vid 12 och åkte därifrån vid 4.
JÄÄÄÄVLAR va folk de va! Helt sjukt att de e sååååååååå mycket människor ute på en och samma gång. Har folk ingen liv annars? =P

Jag köpte iaf, som vanligt typ, lite underkläder, ett skärp, en top, ett linne/klänning, ett par jeans och ett par byxor/legins =).
Jag blev faktiskt jätte nöjd med mina köp och nu har jag ju iaf kläder tills på Onsdag!

NYÅR, here i come! =D

De blir Chez på nyår. Orkar inte med någon hemmafest. Nog för att de blir fylla och sånt på krogen, men de e ju inte på samma sätt som på hemmafester. Det spårar alltid, på ett elelr ett annat sätt, ur på hemmafester... lite tråkigt faktiskt...
Blir iaf jag och Becka, Jonas och hans kompisar. Så de blir nog nice =)
Får se om de kommer flera. Vill ni hänga på så RING! Ju fler destu bättre =D

Martin, när du läser detta så kommer du förstå vad du betyder för mig!

Det brukas ju säga att man har glimten i ögat, så är det också e ditt fall. Det är bara det är du är även glimten i mitt öga. Du är värd mer än den dyraste ädelsten i mina ögon.
Du är den som får mig att må bra när jag mår dåligt och skratta när jag gråter. Ditt leende värmer som den finaste soluppgången och ditt skratt ljuder som en fågelsång på vårkanten. Det är så mysigt att vara i din närhet, du är så snäll, omtänksam och underbar.
Om jag skulle beskriva dig med ett ord så skulle det bli obeskrivbar och det är inte för att jag inte vet vad jag ska säga utan det är för att du betyder så oerhört mycket för mig så det är helt omöjligt att beskriva dig med ett ord.
Jag älskar dig så oerhört mycket. Du betyder mer för mig än vad jag någonsin trodde att någon skulle kunna göra.

Det finns en rad som lyder: Om skönhet vore en droppe så är du som en hel Ocean.
De stämmer så bra in på dig så att det är helt sanslöst. Men skönhet är inte bara som ett utseende. Det är även till för människor som har ett underbart inre med ett hjärta av guld, och det har du Martin!


Lova mig att du aldrig går ifrån mig... (Du vet vad jag menar)...Skulle inte klara av att förlora dig också.

Glöm aldrig, Du har ett hjärta av guld! <3

Helgen som varit.

Helgen som varit har väl varit ok. Jobbade på skolan. Helg-APU, de värsta som finns.
Var iaf i häststallet. Det var väl ok... Men jag menar, häststallet e nog inte min grej lixom =P
Eller jo, när man har en eller två hästar att ta hand om, men 14, de e lite jobbigt =P

Fick rida iaf... Vicky och Jusse =)

Kommer ner från ridhuset på söndagen...
Är på väg ner från ridhuset på Lördagen...

På väg på en utritt på Söndagen...


Inlägg 73

Nu har jag verkligen inget speciellt att skriva om... Det är typ inget som här hänt.

Jag hade ju som sagt helgen i grisstallet och det gick bra. Hoppas att man fick bra betyg på de iaf. Jag och jennifer hade kul den helgen iaf. Nog för att hon var mjed john i Kostallet och jag men padde i Grisstallet, men jag och Jennifer lånade Gillis och Antons rum över helgen. Helt ok, då slapp man ju sova ensam. De va skönt de.

Helgen som var var helt ok...Var ute med goda vänner: Kålle, Becka, Bella, Emanuel och Emanuels kompis... Emanuels kompis var en konstig prick =P Ni som träffade honom fattar vad jag menar =P   Han hade halva ute på Becka ... HAHA!!

Veckan som gått har varit helt ok... Mysig och lugn. Haft mycket i skolan dock. Fan va pluggande det är just nu.

Denna veckan fick jag dessutom ett svar från Martin. Jag frågade honom om han ville gå med mig på balen och det ville han. Känns så bra att just han vill gå med mig. Känner mig så trygg med honom. Som när jag och han var själva nere i Trelleborg, kände mig som världens lyckligaste människa som har honom som vän. Sådan snäll och underbar männsika får man leta efter.
Fick även bett honom till en tjänst på min student, att sjunga för mig. =)   Den rösten han har är något helt ofattbart! Det är så att håret reser sig varenda gång han tar en ton. När jag var där nere och såg Anywhere But Here i Trelleborg så var jag så nära på att börja gråta bara för Martins röst. Helt sjukt!

Helgen som kommer nu så blir de mestadels att ta de lugnt. Åkte hem från skolan igår fr att jag är sjuk. Har bara varit hemma och tagit det lugnt idag. Skönt det ibland också. Imorgon så blir de slappa med. Lördag så blir de först Kviber och så ska jag förhoppningsvis kunna köpa en vatten-pipa, på eftermiddagen så bär det av till moster Eva för middag och sedan på kvällen så blir de färga håret =)   På söndag blir de först Träffa Underbara Emanuel och gå runt på stan med han och Troja. De blir mys de. Sedan bär det av till Elisabeth, och vovarna i Vallda. Måste ju hälsa på de "nytillkomna". =)   Saknar Hjärtekulla.. Har sådana underbara minnen därifrån.

Igår kom hon, som håller i våran APU på skolan, in i vårat klassrum när vi hade lektion och sa att hon var tvungen till att prata med oss i klassen. Hon berättade att Blå Stjärnan sökte Gymnasieelever, som går 3:e året och som är minst 18 år, till helgjour och framtida sommarjobb. SJÄLVKLART skrev jag upp att jag var intresserad :)   TÄNK OM jag kan få ett jobb på blå stjärnan. HELT OTROLIGT!!!

Det får vara det sista för dagen! natti natti och puss puss

RSS 2.0