Vill inte!!

Jag vill inte, jag vill inte att det ska bli så! Det är ett måste, men jag vill inte! Hatar det! Jag hatar att det skall behöva bli så pga va mig, pg min hälsa...! Fan också! 
Kommer inte få träffa dig på jättelänge! Hur i Helvete ska jag klara mig? Jag vill inte förlora dig! Du betyder alt för mig och jag älskar dig mer än allt! Ingen av oss mår bra av detta och därför vill jag lösa det på bästa sätt! Jag kan följa med dig, följa med dig till dig, till din plats och aldrig mera komma tilbaka! Fan va skönt, bara du och jag, ingen annan! Det hade blivit så mycket lättare då!





Praktik i kostallet, inte så kul, men bättre än vad jag trodde =)
E med Linn och vi har skit kul. Tack och lov för det! Hon får mig att tänka på annat under dagarna och de e härligt de =)   Men de e mycket att göra och jag förstår inte varför alla ycker de luktar Ko när jag och Linn kommer?! Så illa e de ju inte ; )    de e bara ren fantasi =P  
Kommer bilder och sådant senare på denna vecka =)

Nästa vecka ska jag, Linn och Carro vara med Hebbisarna ( grisarna ) och rensa skit hos dom istället! Usch, de e äckliga =$   De e mysiga när de inte bajsar och kissar...=P  Men de e bästa när dom sover =)




Nä, jag var uppe 05.00 imorse så jag tro jag ska sova nu! 
Puss puss på er alla!  

Mogna?

Det finns så otroligt mogna människor... Att de man skriver på son blogg ska behövas skrivas på tavlan i A-salen när man bara går ut en stund... Döden, snälla kom och hämta mig...någon som känner igen att detta skrevs? Gud så onödigt...Man får inte ens ha sina blogginlägg utanför skolan längre...vart är världen på väg? Jag visste om att du / ni skrev detta direkt när jag kom tillbaka till klassrummet och de kändes ju väldigt bra! Väldigt kul att få veta sånt! men men, de finns väl människor som vill förstöra ens liv...TACK måste jag säga! 

En massa ledigt idag...nödvändig dag måste jag säga. tre lektioner, sedan lunch vid 11.15 till 14.40....KUL!!!
Vill att Hebbe ska komma hem så att vi kan åka och hälsa påmin bil ; )  Min lilla Stumpan! =D

Ska städa mitt rum sedan! Kuligt värre, eller inte, men de måste göras! =D

I lördags var jag, Mamma och Sandra i Ullared... =D   de va väldigt myspys! =)
Jag köpte:

* Ridbyxor
* Ridhjälm
* Ridhandskar
* Ridstumpor
* Ridjacka
* Läkerol ( till sandras bror )
* Mysbyxor
* en T-shirt
* Vanliga strumpor
* Underkläder
* Kallingar till pojken
mm.... =)

Jag körde hem från Ullared också! Första gången på motorväg =D De ni! hihi!
Jag trodde de skulle vara svårare än vad det var! Tack och lov för att de inte va såååå svårt... =P
De va bara lite läskigt när de blåste så mycket och när man skulle köra om  lite större fordon...  =P  Alltså lastbilar!
När jag körde av motorvägen i Kungsbacka så fick jag syn, i backspegeln, på en polisbil som  låg bakom mig...Med fucking Blå-ljus på! USCH!! den vägen e ju inte så jävla bred, men jag körde till kanten och han körde om. Morsan frågade efter de, "de där va ju inget farligt"! Nejdå så jag, och mitt hjärta slog i 539 slag / minut! 



RSS 2.0