Djurvårdshuset Strömma Dag 1

Idag har vi fått gjort lite småsaker.

Vi började dagen med att ta in alla matskålar, diska ut dom och ge alla djuren ny mat. Efter de skulle vi byta vatten till alla djur och även spraya de terarier med vatten. Efter de va de dags för dagen rengöring. 2 marsvinsburar, en gerbilbur och en stor marsvinsinhägnad på golvet. Allt de gick på ca 1 timma. De gick väldigt fört när man var 2 =)

Nästa uppgift att göra innan vi skulle gå på lunch var att städa ett akvarie. Usch de va skitet. Men men, bra gick de iaf. Sedan var de lunch.

Efter lunchandet så skulle vi städa ett till akvarie. De va inte lika smutsigt som de som vi städade innan lunchen. Efter vi var färdiga med vårat akvarie så skulle vi ut och plocka grenar, maskrosblad och gräs till gnagarna. Efter detta skulle vi göra de äckligaste jag någonsin varit med om, städa hon spindels och skorpionens mat, syrsorna. Usch, jag hatar sådana äckliga saker. Sedan på eftermiddagen var det utfodring som gällde. Först gräs mm till gnagarna och sedan syrsor till spindeln och skorpionen och avän klockgrodorna. Klogrodorna och nästan alla fiskar skulle ha röda mygglarver... Fan de e ju äckligt. Vissa andra fiskar skulle ha en massa annan grön gojs, som jag inte kommer ihåg vad den heter =P

Men de va väl dagens arbete =P

Over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0